Myslivecká kuchařka

Mufloní kýta s okurkovou omáčkou

Ingredience:

mufloní kýta, slanina, máslo, cibule, kyselé okurky, citrónová šťáva, cukr, kysaná smetana, sůl, pepř


Příprava:

Kýtu odblaníme, odstraníme tuk, protáhneme slaninou, osolíme a opepříme. Na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a na ní kýtu zprudka opečeme. Podlijeme vodou a dáme péct do trouby. Měkké maso vyjmeme ze šťávy a nakrájíme na plátky. Kyselé okurky nakrájíme na kolečka nebo kostky a ve šťávě podusíme. Dochutíme citrónovou šťávou, cukrem a přilijeme kysanou smetanu. Vložíme zpět maso a prohřejeme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

vychází v 7:20 a zapadá v 16:11 vychází v **:** a zapadá v 13:46 Nákupní košík 0
 
Zpracování dat...