Myslivecký spolek Loreta Bolina (IČO 47083093)
 
Zahlavi-srnec
 
hlavicka_podzim_danek
 
pozadi_kacer
 
pozadi-kombinace
Myslivecký spolek Loreta Bolina (IČO 47083093)
Adresa: Bolina 100 , Vlašim , 25801
Telefon:603 485 258 - předseda, 728 738 518 - myslivecký hospodář
Email:petr.havlik@saj.cz, zdenek.kuta@centrum.cz
Web:http://myslivost.cz/msbolina

IČO: 47083093
Datová schránka: nvvny2
Název honitby: Bolina
Kód ÚHÚL: 2125110001
Kód SVS:   CZ 21D06698
Výměra: 1039 ha
ORP: Vlašim

Předseda: Petr Havlík
Myslivecký hospodář: Ing. et Ing. Zdeněk Kůta, DiS.
Finanční hospodář: Šárka Jeřábková
Předseda kontrolní komise: Rudolf Kučera
Člen kontrolní komise: Jiří Vostatek
Člen kontrolní komise: Jiří Šusta 
Myslivecká stráž: Jaroslav Mecka
Myslivecká stráž: Ing. Daniela Růžková
Lovčí pro Římovice: Jiří Růžek
Lovčí pro Bolinu: Miloslav Moučka
Člen spolku: Martin Filip st.
Člen spolku: Martin Filip ml.
Člen spolku: Josef Havlík
Člen spolku: Karel Kovanda
Člen spolku: Kamil Málek
Člen spolku: Ondřej Mecka
Člen spolku: Josef Stoklasa
Člen spolku: Ing. Lubomír Vítovský
Člen spolku: Martin Vítovský
Stálý host: Petr Kotora
Stálý host: David Kotora



 

GDPR

Obecné nařízení na ochranu osobních údajů neboli GDPR (General Data Protection Regulation)

Obecné nařízení na ochranu osobních údajů je v celé EU jednotně účinné od 25. května 2018 a vyplývá z NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů). V Česku tak směrnice 95/46/ES nahradila zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Myslivecký spolek Loreta Bolina si nechal právníkem zpracovat Pravidla ochrany osobních údajů a Souhlas člena Mysliveckého spolku se zpracováním osobních údajů. S pravidly ochrany osobních údajů byli všichni členové spolku seznámeni na členské schůzi 1. 6. 2018 a svými podpisy vyjádřili souhlas se zpracováním osobních údajů.
 
 
logo-AMP.png
senosece-czu-cz.png

  
       srazenazver.jpg

    Myslivost
 
           Logo-CMMJ.jpg