vychází v 4:59 a zapadá v 20:57
vychází v 14:18 a zapadá v 2:42
Uživatelské jméno:
Heslo:
Pamatovat heslo
Zapoměli jste heslo?
Chci se registrovat
Hledat:
0
Novinky
Výprodej
Nože Victorinox
Fotopast Oxe
Čelovky pro děti - OXE LED
Šperky se Swarovski elements
Sady nožů pro zpracování zvěřiny
Nože Mikov
Myslivecké kalendáře 2023 a Myslivecký zápisník 2022/2023 - poslední kusy
Novinky
Odborná literatura
Odborné publikace
Kynologie
Střelectví
Učebnice
Beletrie
Povídky
Historie myslivosti
Dárkové publikace
Kuchařky
Pro myslivce
Plakáty psi + tubus
Noční vidění a termovize
Ultrazvukový repelent
KMFS brousky
Kožené zboží
Bola a odznaky
Diplomy, medaile
Pro děti
Amadea -Náušnice, gumičky, píšťalky, hlavolamy, magnetky, stojánky na mobil, joja
Výukové karty
Pravítka a ořezávátka
Magnetky
Pro malé myslivce
Dárky
Dárky s parohem
Alkohol
Dárky
Pachové ohradníky
Hagopur
Váš košík
0 položky / 0 Kč
PRODEJNA
Úvod
>
E-shop
>
Novinky
>
Domácí zpracování zvěřiny
Novinky
Zpátky
Domácí zpracování zvěřiny
Autor:
Bothe Carsten
Kód:
01/1039
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
274 Kč / 274 Kč pro předplatitele
ks
TIPY E-SHOPU
Lánská obora v proměnách času
Cena: 660 Kč pro předplatitele
Koupit
Zpracování dat...