ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
vychází v 5:06 a zapadá v 20:48
vychází v 18:50 a zapadá v 3:52
 

PRODEJNA

Kuchařky Zpátky

Domácí zpracování zvěřiny

Autor: Bothe Carsten
Kód: 01/1039
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
274 Kč / 274 Kč pro předplatitele

TIPY E-SHOPU

199 Kč

Lovecké vzpomínky z jihozápadní Moravy a České kanady

Cena: 199 Kč

Koupit
Zpracování dat...