ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

PRODEJNA

Novinky Zpátky

Domácí zpracování zvěřiny

Autor: Bothe Carsten
Kód: 01/1039
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
274 Kč / 274 Kč pro předplatitele

TIPY E-SHOPU

660 Kč pro předplatitele

Lánská obora v proměnách času

Cena: 660 Kč pro předplatitele

Koupit
Zpracování dat...