ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Bažant po jihočesku

Ingredience:

bažant 100 g slaniny 150 g tuku 200 g žampiónů 1 cibule nové koření bobkový list pepř sůl


Příprava:

Bažanta vykucháme a očistíme, protkneme jej polovičním množství slaniny, zbytek osmahneme s nakrájenou cibulí. Ochutíme kořením, podle chuti opepříme a osolíme. Bažanta osolíme a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Průběžně jej podléváme a nezapomeneme ho párkrát obrátit. Omyté žampióny nakrájíme na středně tenké plátky a zprudka osmahneme. Až je bažant skoro upečený, přidáme k němu žampióny a ještě chvíli podusíme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...