ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Bažant po myslivecku

Ingredience:

1 mladý bažant, 1 lžička soli, 1/2 lžičky pepře, 100g anglické slaniny, 2 lžíce oleje, 1/8l bílého vína, 1/8l vývaru, 250g čerstvých hub, 4 lžíce másla, 150g malých cibulek, 1 lžička solamylu, 4 lžíce smetany


Příprava:

Bažanta potřeme solí a pepřem, obložíme anglickou slaninou a svážeme. Zahřejeme olej v pánvi, bažanta opečeme do hněda s vývarem a vínem necháme péct při nízké teplotě. Houby nakrájíme na malé kousky, 2 lžíce másla zpěníme a houby 4 minuty mírně restujeme. Cibulky opečeme na 2 lžících dozlatova. Bažanta vyndáme, upravíme a přikryjeme. Solamyl rozmícháme se smetanou a necháme s vypečenou šťávou vzkypět. Houby a cibuli zahřejeme v omáčce a dochutíme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...