ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Bažantí pečínka

Ingredience:

1 bažant,sůl,slanina,1 cibule, několik jalovčinek,hřebíček,0,5l kefíru.


Příprava:

Bažanta necháme přes noc namočeného v kefíru,pak jej opláchneme vodou, prošpikujeme a osolíme. Do břišní dutiny vložíme celou cibuli do níž jsme zapíchli asi 3 hřebíčky a bažanta položíme na pekáč, jehož dno je pokryto zbytkem slaniny a jalovčinkami a pečeme v troubě za občasného podlévání do zlatova.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...