ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Bažantí rizoto z tarhoně

Ingredience:

1/2 kg tarhoně (drobná těstovina) bažantí maso z polévky mražená zelenina (dle vlastního výběru) vegeta pepř(nejlépe pepř 4 barev) máslo sójová omáčka grilovací koření na kuře


Příprava:

Tarhoňu opražíme v hrnci "na sucho" až částečně zhnědne. Poté zalijeme vodou, osolíme a vaříme (dle návodu). Mezi tím si na pánev dáme rozpustit máslo, přidáme obrané maso z polévky a posmažíme. Přidáme mraženou zeleninu, čerstvě namletý pepř, sójovou omáčku, vegetu, grilovací koření a podusíme. Podušenou směs smícháme spolu s oceděnou a propláchnutou tarhoňou. Můžeme na talíři posypat strouhaným sýrem


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...