ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Dušený bažant na víně

Ingredience:

· 1 bažant · máslo · koňak · bílé víno · sůl


Příprava:

Rozehřejeme máslo, přidáme očištěného, osoleného bažanta a opečeme po všech stranách. Pak bažanta přelijeme koňakem, chvíli povaříme a pod pokličkou dusíme do měkka. Při dušení bažanta jednou obrátíme a podle potřeby podlijeme vodou. Měkkého bažanta vyjmeme, naporcujeme a déme na talíře. Do šťávy přilijeme víno a krátce povaříme do zhoustnutí. Šťávou přelijeme bažanta na talíři.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...