ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

bažant na jablkách

Ingredience:

bažant, slanina, máslo, cibule, celý pepř, bobkový list, 5 velkých jablek, sůl, olej


Příprava:

Očištěného bažanta rozdělíme na porce, každou obalíme plátky slaniny a upevníme jehlou. Do pekáčku nalijeme trochu oleje a na něm obalené porce bažanta opečeme, pak podlijeme vodou a dusíme asi 20 minut. Poté přidáme máslo, cibuli krájenou na kolečka, koření a oloupaná jablka bez jadřinců nakrájená na kostky nebo kolečka, podle chuti dosolíme. Dopečeme doměkka.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...