ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

bažant s houbovou nádivkou

Ingredience:

bažant, 100g slanina, máslo, 2 rohlíky, 50g másla, 1 cibule, 2 vejce, mléko, asi 150g hub, zelená petrželka, pepř, strouhanka, vývar (zeleninový bujón)


Příprava:

příprava nádivky: rohlíky namočíme do mléka a rozmačkáme. Na másle osmažíme nasekanou cibuli, přidáme drobně krájené houby a podusíme. Vychladlé přimícháme k rohlíkům, přidáme vejce, sekanou petrželku, osolíme, opepříme a zahustíme strouhankou. Bažanta osolíme uvnitř i zvenku, naplníme nádivku, otvory zašijeme. Celého bažanta obalíme plátky slaniny, kterou upevníme nití. V troubě pečeme do červena, podle potřeby podléváme vývarem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...