ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Daněk na pivu

Ingredience:

***


Příprava:

Plátky masa osolíme, potřeme rozpuštěným máslem a necháme v chladnu hodinku odležet. Pak potřeme plnotučnou hořčicí, okořeníme směsí mletého pepře, nového koření, hřebíčku, jalovce a bobkového listu. Z obou stran opečeme na oleji, pak podlijeme světlým pivem a dusíme doměkka.


Doporučená příloha:

Podáváme s opečenými bramborovými šiškami (uvařené brambory scedíme, rozšťoucháme, přidáme vejce, trochu hladké mouky, prolisovaný česnek a sůl, utvoříme šišky, obalíme ve strouhance a opečeme na oleji).

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...