ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Divočák na pivě a zelí

Ingredience:

200 g kančího masa z plece 200 g anglické slaniny 500 g kysaného zelí 250 ml zakysané smetany 2 cibule 5 stroužků česneku kořenná zelenina: 1 mrkev,1 petržel, 1/2 celeru koření: divoké koření,černý celý pepř a sůl 8 ks listů zelí 100 g másla 0,5 litru světlého piva 100 g sádla


Příprava:

Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořennou zeleninu, cibuli a divoké koření v plátěném pytlíčku. Přidáme na malé nudličky nakrájené a prosolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme a rozklepeme. Na každý plát dáme maso-zeleninovou směs a zavineme. Vytvořené závitky vložíme na tuk orestované slaniny. Obložíme zbylou zeleninovou směsí a zalijeme pivem. Dusíme v troubě do měkka, maso vyjmeme, výpek zahustíme a podáváme


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...