ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Roláda z divočáka

Ingredience:

1 kg očištěné a odblaněné kýty z mladého masa olej 5 lžic másla 5 vajec 4 nožičky párků 3 sterilované okurky 2 cibule podle potřeby hladké mouky sůl


Příprava:

Kýtu upravíme tak, aby z ní vznikl větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladu odležet. 2 Mezitím si usmažíme vejce. 3 Vychladlá vejce navrstvíme na plát masa, přidáme párky, posypeme drobně nakrájenou cibulí a kyselou okurkou. 4 Plát opatrně srolujeme a ovážeme motouzem. 5 Potřeme olejem a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Podléváme vývarem a přeléváme vypečenou šťávou. 6 Těsně před podáváním přelijeme roládu rozpuštěným máslem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...