ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

kančí hřbet na houbovém ragů

Ingredience:

kančí hřbet 800 gramů houby 200 gramů (mix čerstvých) cibule šalotka 1 kus chléb toastový máslo omáčka demi-glace 1 lžíce šunka 100 gramů petržel hladkolistá 1 hrst (ne kudrnka ) bílek 2 kusy (sníh) česnek 4 stroužky rozmarýn 1 větvička smetana


Příprava:

Kančí hřbet naporcujeme na 4 stejně velké díly. Osolíme, opepříme a zprudka opečeme ze všech stran. Poté dáme dopéct do trouby vyhřáté na 180°C, na cca 5 minut, a dalších 5 minut necháme odpočinout. Šalotku nasekáme na drobno a orestujeme na másle. Přidáme sekané houby, sekaný česnek, rozmarýn a Demi Glace. Krátce společně povaříme a dochutíme solí a pepřem. Toastový chléb a šunku nakrájíme na drobnější kostičky. Smícháme a přidáme nakrájenou petrželovou nať, máslo, smetanu a sníh. Lehce promícháme a tvarujeme kulaté knedlíky, které uvaříme v páře.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...