ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Sobí steak s batátovým purée

Ingredience:

Ingredience


Příprava:

Maso: Sobí steak musíme očistit a zbavit blan. Marinujeme v rozmarýnu a tymiánu, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po všech stranách společně s máslem. Příloha: Batáty oloupeme a vaříme v osolené vodě do měka Propasírujeme přes síto, přidáme smetanu, sůl, čerstvý pepř a Gorgonzolu. Společně vyšleháme do jemného purée. Cukýna: Minicukýnu zblanžírujeme a zchladíme. Na másle orestujeme s jemně pokrájenou šalotkou solí a pepřem. Glazé: Červené víno, borůvkový ocet, šalotku, tymián a čerstvý pepř zredukujeme, přidáme zvěřinový demi glas a čerstvé brůvky, provaříme a dochutíme solí a drceným černým pepřem. Recept pro Restaurant-Guide.cz poskytla restaurace Flambeé


Doporučená příloha:

Batáty

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...