ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Jelení guláš

Ingredience:

500 g jelení zvěřiny 1 cibule 1 lžíce sladké papriky špetka kmínu polévka 1 lžíce mouky špetku majoránky 1 stroužek česneku 100 g slaniny sůl


Příprava:

Na slanině osmažíme dozlatova krájenou cibulku, přidáme k ni papriku, trochu kmínu a navrch vložíme na kostky nakrájenou a lehce osolenou zvěřinu od žeber, plecka a krku. Když zvěřinu trochu opečeme, podlijeme ji polévkou a dusíme ji pod pokličkou doměkka. Šťávu necháme dosti vysmahnout, pak ji zaprášíme moukou, přidáme ještě špetku majoránky a utřeného česneku, znovu podlijeme a povaříme. Podáváme s bramborem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...