ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Kančí guláš

Ingredience:

1 kg kančího 5 lžic másla 3 velké cibule 300 g slaniny 0,5l červeného vína hladká mouka sůl pepř drcený kmín 0,05 l rumu


Příprava:

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a za stáleho míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...