ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Kančí guláš s oreganem

Ingredience:

700 g kančího masa 500 g cibule 3 stroužky česneku 2 lžíce sádla 1 vrchovatá lžička sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 1 lžíce oregana sůl vývar z kostky 2 -3 lžíce tmavé instantní jíšky 2 lžíce zavařených brusinek


Příprava:

Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Oloupeme cibuli, nakrájíme na kostičky a orestujeme na rozpáleném másle v kastrolu. Jakmile zesklovatí, přidáme nakrájené maso a také orestujeme. Přidáme sůl a koření, promícháme a zalijeme vývarem z kostky. Dusíme pod pokličkou na mírném příkonu tepla, až je maso měkké. Potom vmícháme instatní jíšku a jakmile se trochu provaří, vmícháme ještě do omáčky 2 lžíce brusinek.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...