ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Maďarský guláš z bažanta

Ingredience:

1 bažant 5 lžic sádla 1 větší cibule 4 lžičky sladké mleté papriky kmín 700g brambor 1-2 menší mrkve 10 lžic rajčatového protlaku (nebo 500g rajčat) mletý pepř sůl


Příprava:

Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší kousky a dusíme při občasném podlévání vodou téměř doměkka. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev, rajčatový protlak (nebo rozkrájená rajčata) a vše dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s pečivem.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...