ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Maďarský kančí guláš

Ingredience:

700g černé zvěřiny z krku nebo plece 1 cibule 5 lžic sádla 1 lžička sladké mleté papriky sůl kmín vývar majoránka 2 stroužky česneku 1 lžíce hladké mouky


Příprava:

Drobné nakrájenou cibulku osmažíme na sádle dozlatova, přidáme sladkou mletou papriku, po zpěnění přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme je. Osolíme, okmínujeme a dusíme při mírném podlévání doměkka. Šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme hladkou moukou, osmažíme, přilijeme trochu vývaru, rozmícháme a povaříme. Nakonec přidáme majoránku a utřený česnek. Podáváme s vařenými brambory a nakládanými houbami.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...