ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Minutkový srnčí guláš

Ingredience:

500 g srnčí kýty 60 g žampionů 2 cibule 4 lžíce oleje 2 lžíce másla 2 lžíce rajčatového protlaku 8 lžic vývaru z kostky mletá sladká paprika mletý pepř sůl


Příprava:

Srnčí maso odblaníme, nakrájíme přes vlákna na hranolky, zakápneme lžicí oleje a necháme v chladničce 2 dny odležet. Pak maso osolíme, okořeníme a zprudka osmahneme na oleji a másle, přidáme na nudličky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené žampiony, osmažíme, vmícháme protlak, smažíme 1 minutu, zalijeme vývarem a povaříme 1 minutu.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...