ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Myslivecký guláš s houbami

Ingredience:

750 g srnčí plece (jelení daňčí) sůl pepř 80 g oleje 200 g cibule 1 lžíce mleté papriky 50 g rajčatového protlaku drcený kmín 5 dl vývaru z masoxu 400 g čerstvých hub drcený jalovec citronová kůra


Příprava:

Odležené maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Na horkém oleji osmažíme nakrájenou cibuli, zaprášíme mleto paprikou, vložíme nakrájené maso a prudce osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, drcený kmín, podlijeme částí vývaru a dusíme doměkka. Když je maso téměř hotové, přidáme nakrájené houby, drcený jalovec, dolijeme vývarem a dodusíme. Dochutíme solí, pepřem a dobře omytou a nastrouhanou citronovou kůrou.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

nové vlákno | přihlásit se do fóra
Vlákno Vytvořil Příspěvky Zobrazení Poslední příspěvek
Myslivecký guláš s houbami Petr Kucera
1 2694 Petr Kucera
(19.12.2012 23:49:12 )
Zpracování dat...