ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Pikantní kančí guláš

Ingredience:

2 cibule sádlo mletá červená paprika 2 pálivé papričky 500 g kančího masa sůl mletý pepř 4 stroužky česneku masový vývar 4 mladé cibulky 2 brambory


Příprava:

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme v rozehřátém sádle, přidáme mletou červenou papriku, nasekané pálivé papričky a maso nakrájené na kostky. Prudce opečeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, přimícháme rozetřený česnek, podlijeme masovým vývarem a přiklopené dusíme. Později přidáme mladou cibulku i s natí nakrájenou na tenká kolečka, zahustíme očištěnými nastrouhanými brambory a dodusíme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...