ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Srnčí guláš se žampiony

Ingredience:

100g žampiónů 20g slaniny pepř kmín 3 lžíce sádla 1 středné velká cibule 500g srnčího masa bez kosti 200g vepřového masa mletá sladká paprika sůl vývar z kostí 1/2 kostky masoxu 40 g kečupu 1 lžíce kysané smetany hladká mouka na zahuštění 1 dl červeného vína


Příprava:

Houby dusíme na slanině s pepřem a kmínem. Na sádle osmažíme cibuli, přidáme na kostky rozkrájené maso (srnčí i vepřové), osolíme a dusíme. Když se maso vydusí do tuku, zaprášíme je mletou paprikou, osmahneme a podlijeme vývarem. Po dobu dušení podléváme vývarem z kostí, ve kterém jsme rozpustili půl kostky masoxu. Po změknutí přidáme kečup, kysanou smetanu rozšlehanou s moukou a červené víno. Krátce povaříme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...