ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Jelení kýta se smetanou

Ingredience:

· 600 g jelení kýty · 50 g uzené slaniny · sůl · mletý pepř · 5 kuliček jalovce · 200 ml kysané smetany · 60 g másla


Příprava:

Odleželé jelení maso odblaníme a hustě protáhneme nudličkami uzené slaniny. Osolíme, opepříme a posypeme mletým jalovcem. Pekáč vyložíme plátky slaniny, na ně položíme připravené maso, dáme do trouby a pečeme, dokud slanina nezežloutne. Potom podlijeme kysanou smetanou, obložíme kousky másla a upečeme doměka. Během pečení občas podléváme horkou vodou.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...