ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH

Ingredience:

Divoká kachna, libová slanina, 250 ml světlého piva, menší cibule, směs – provensálské bylinky, sůl.


Příprava:

Do pekáče vložíme na proužky nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme očištěnou kachnu, kterou jsme naporcovali na 8 dílů. Osolíme, okořeníme bylinkami a podlijeme troškou piva. Pečeme, kachnu obracíme a podléváme pivem. Příloha – br.knedlíky a zelí.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...