ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH

Ingredience:

Divoká kachna, libová slanina, 250 ml světlého piva, menší cibule, směs – provensálské bylinky, sůl.


Příprava:

Do pekáče vložíme na proužky nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme očištěnou kachnu, kterou jsme naporcovali na 8 dílů. Osolíme, okořeníme bylinkami a podlijeme troškou piva. Pečeme, kachnu obracíme a podléváme pivem. Příloha – br.knedlíky a zelí.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH  > NtmtTBomfy Zobrazit módy:  
stakvf - 11.4.2015 3:28:46
   
NtmtTBomfy
cu4vM0 <a href="http://ktxhqfjuhkqb.com/">ktxhqfjuhkqb</a>, [url=http://wwgnqsvaaqvn.com/]wwgnqsvaaqvn[/url], [link=http://zhinlwmolusk.com/]zhinlwmolusk[/link], http://foanrqxzcmld.com/

Zpracování dat...