ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH

Ingredience:

Divoká kachna, libová slanina, 250 ml světlého piva, menší cibule, směs – provensálské bylinky, sůl.


Příprava:

Do pekáče vložíme na proužky nakrájenou slaninu a cibuli. Přidáme očištěnou kachnu, kterou jsme naporcovali na 8 dílů. Osolíme, okořeníme bylinkami a podlijeme troškou piva. Pečeme, kachnu obracíme a podléváme pivem. Příloha – br.knedlíky a zelí.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

DIVOKÁ KACHNA PEČENÁ NA BYLINKÁCH  > WojDJukKVykLWwWQoM Zobrazit módy:  
amoxil - 3.7.2015 23:49:01
   
WojDJukKVykLWwWQoM
<a href="http://buy-amoxil.us/#9425">amoxil</a>, [url="http://buy-amoxil.us/#9425"]amoxil[/url], http://buy-amoxil.us/#9425 amoxil,

Zpracování dat...