ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Divoká kachna na smetaně

Ingredience:

· 1 divoká kachna · mrkev · petržel · kousek celeru · 1 cibule · nové koření · tuk · masový vývar (bujón) · ocet · 5 kuliček černého pepře · 2 bobkové listy · tymián · 5 kuliček jalovce · 2 kostky cukru · citrónová kůra · 500 ml mléka nebo smetany · 2 lžíce hladké mouky · 1 lžička hořčice · šťáva z citrónu · sůl · 3 lžíce bílého vína


Příprava:

Nakrájenou zeleninu a cibuli orestujeme na rozpáleném tuku dozlatova, zakápneme octem a zalijeme vývarem. Přidáme koření, bobkový list, tymián, jalovec, kostky cukru a citrónovou kůru. Na tento základ dáme dobře očištěnou, vykuchanou, omytou a rozporcovanou kachnu, kterou dusíme doměkka. Hotové maso vyjmeme, šťávu zalijeme mlékem nebo smetanou, ve které jsme rozšlehali hladkou mouku a všechno důkladně povaříme. Nakonec dochutíme hořčicí, šťávou z citrónu a omáčku přecedíme. Těsně před podáváním přidáme bílé víno.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Přihlásit k příspěvku
qwsjuowtuub - (10.4.2015 6:33:14)
UpsneFLPQnCgxhal
DF8QBi <a href="http://jzixurlahgzn.com/">jzixurlahgzn</a>, [url=http://dwdpuxzftljg.com/]dwdpuxzftljg[/url], [link=http://jmdaqvrqhwqh.com/]jmdaqvrqhwqh[/link], http://mtuxbmqsbnsm.com/
Zpracování dat...