ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Divoká kachna na víně

Ingredience:

· 1 divohá kachna · 150 g slaniny · sůl · 200 ml bílého vína · olej · kuličky černého pepře · 1 cibule · hladká mouka


Příprava:

Očištěnou, vykuchanou a umytou divokou kachnu protkneme kousky slaniny, dáme do pekáče, osolíme a polijeme bílým vínem. Necháme ji odležet několik hodin, potom dáme dovnitř kuličky černého pepře, plátky cibule a opečeme na oleji a na plátcích slaniny. Během pečení kachnu poléváme vínem, ve kterém byla naložena. Upečenou kachnu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a přecedíme na nakrájené maso.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...