ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Divoká kachna na víně

Ingredience:

· 1 divohá kachna · 150 g slaniny · sůl · 200 ml bílého vína · olej · kuličky černého pepře · 1 cibule · hladká mouka


Příprava:

Očištěnou, vykuchanou a umytou divokou kachnu protkneme kousky slaniny, dáme do pekáče, osolíme a polijeme bílým vínem. Necháme ji odležet několik hodin, potom dáme dovnitř kuličky černého pepře, plátky cibule a opečeme na oleji a na plátcích slaniny. Během pečení kachnu poléváme vínem, ve kterém byla naložena. Upečenou kachnu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, povaříme a přecedíme na nakrájené maso.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Divoká kachna na víně > jAWBSArCNbi Zobrazit módy:  
ampicillin - 4.7.2015 0:24:13
   
jAWBSArCNbi
<a href="http://ampicillin500mg.info/#9730">ampicilin</a>, [url="http://ampicillin500mg.info/#9730"]ampicilin[/url], http://ampicillin500mg.info/#9730 ampicilin,

Zpracování dat...