ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

PRSA Z DIVOKÉ KACHNY

Ingredience:

vykostěná prsa z divoké kachny, dolní části stehýnek (paličky), slanina, plátková slanina, olej, směs koření Hubert, 10 růžiček kapusty, sůl


Příprava:

Prsa a paličky okořeníme „Hubertem“, osolíme, zalijeme olejem a asi 12 hodin necháme v chladničce marinovat. Růžičky kapusty uvaříme v osolené vodě a vylovíme do ledové vody – zůstanou krásně zelené. Zvěřinu protkneme slaninou, prudce opečeme ve výpeku z pokrájené slaniny a oleje, překryjeme plátkem prorostlé slaniny a vložíme na 15 minut do trouby předehřáté na 190 stupňů. Několik minut před dokončením přidáme špízky z kapustových růžiček zabalených do plátků slaniny.


Doporučená příloha:

Podáváme s opečenými brambory a přelivem z výpeku.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...