ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Husí játra na cideru

Ingredience:

Dvoje husí játra, 2 sáčky dlouhozrnné rýže, 1 jablko, 100 ml cidru, máslo, olivový olej, špetka kurkumy, mletý pepř, sůl


Příprava:

Rýži uvaříme ve slané vodě podle návodu. Mezitím odstraníme z jablka jadřinec, nakrájíme na osminky a pak na menší dílky. V pánvi rozpustíme máslo, vsypeme jablko a krátce podusíme. Zaprášíme kardamomem, přidáme rýži a promícháme. Uložíme do tepla. V druhé pánvi rozehřejeme olivový olej, orestujeme na něm očištěná játra, podlijeme ciderem a krátce dusíme. Pak odklopíme, osolíme, opepříme a šťávu chvilku redukujeme.


Doporučená příloha:

Podáváme s jemným listovým salátem.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...