ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Smažená koroptev

Ingredience:

koroptev hladká mouka vejce 5 lžic bílého vína strouhanka olej na smažení máslo sůl


Příprava:

Koroptev řádně očistíme, naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Vejce rozšleháme s vínem a porce koroptve v nich namáčíme. Nakonec je obalíme ve strouhance a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Skládáme do ohnivzdorné misky a každou potíráme rozpuštěným máslem. Na míse je zdobíme petrželkou a podáváme je s opečenými bramborami a zeleninou.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...