ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Orebice nadívaná hříbky

Ingredience:

2 orebice, 2 lžíce másla, 1 menší cibule, 100 g anglické slaniny, čerstvé hříbky, 1 vejce, zelené bylinky, drcený kmín, sůl


Příprava:

Orebice očistíme, opláchneme a osušíme. Zevnitř i zevně osolíme a okmínujeme. Na jedné lžíci másla zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme polovinu slaniny nakrájenou na proužky a orestujeme. Osolíme, vmícháme pokrájené hříbky a krátce podusíme, než se odpaří tekutina. Necháme částečně zchladnout, vmícháme jemně posekané zelené bylinky a směs spojíme syrovým vajíčkem. Zapékací misku nebo pekáček vyložíme plátky slaniny, vložíme orebice naplněné hříbkovou směsí, osolíme a překryjeme zbylými plátky slaniny. Pokapeme druhou polovinou másla, podlijeme vodou nebo vývarem a pečeme do zlatova.


Doporučená příloha:

*

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...