ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Perlička na šalvěji

Ingredience:

Perlička, bílý pepř, bílé víno, slanina, šalvěj


Příprava:

Oškubanou a očištěnou perličku nasolíme, okořeníme mletým bílým pepřem a pokapeme bílým vínem. Necháme hodinu odležet v chladnu. Dovnitř vložíme několik plátků slaniny a snítku čerstvé šalvěje. Vložíme do pekáče, přelijeme rozpuštěným máslem, podlijeme bílým vínem a zakryté pečeme doměkka. Pak odklopíme a při vyšší teplotě necháme vytvořit zlatavou kůrčičku.


Doporučená příloha:

Podáváme s orestovanými plátky slaniny a vařeným nebo pečeným bramborem.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...