ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Játra ze zvěřiny s hořčicovou omáčkou

Ingredience:

Játra, sůl, pepř, tuk na opékání; na omáčku: 30g hladké mouky, 30g sádla, 1/2 l vývaru (bujónu), půl malé cibule, 2 lžíce plnotučné hořčice


Příprava:

Játra: játra dáme asi na hodinu namočit do vody, stáhneme z nich jemnou blánu a nakrájíme je na řezy. Osolíme, opepříme a opečeme prudce z obou stran do hněda. Omáčka: na tuku necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přisypeme mouku, necháme mírně zhnědnout, přidáme hořčici. Přilijeme vývar, rozšleháme, necháme ještě povařit, příp. dosolíme. Omáčkou přeléváme opečená játra.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...