Lovecke pravo v kastrulku
Ingredience:srnci játra,srdce,ledvinky,slezina,worčesterová omáčka,sojová omáčka,kečup,koření divočina,sůl,olej,cibule.
Příprava:Na oleji osmažíme jednu větši cibuli, přidáme na tenké plátky nakrájené vnitřnosti, okořeníme kořením divočina a restujeme doměkka. Potom přidáme dvě kávové lžičky worčesterové omáčky,dvě kávové lžičky sojové omáčky a čtyři až pět polévkových lžic ostrého kečupu. Vše krátce podusíme, když se začne oddělovat tuk od sosu odstavíme z plotny a osolíme. /Nejlépe je tento pokrm připravovat z úplně čerstvých vnitřností hned po ulovení, ztrácí se tím silné srnčí aroma, lze použít vnitřnosti i jiné zvěřiny./
Doporučená příloha: