ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

PLNĚNÉ JELENÍ SRDCE

Ingredience:

jelení srdce, játra, vejce, máslo, anglická slanina, strouhanka, sůl, zvěřinové koření, majoránka, česnek


Příprava:

Jelení srdce ponecháme vcelku, vnitřek vyřízneme a vyčistíme. Semeleme játra, osolíme, okořeníme, přidáme česnek a smícháme s 1 vejcem, lžící změklého másla a strouhankou na hustější směs. Směsí naplníme srdce, obalíme plátky anglické slaniny, ovážeme nití a dáme péct na sádle do trouby. Při pečení otáčíme a občas podlijeme vývarem.


Doporučená příloha:

Po upečení krájíme na plátky a podáváme nejlépe s hranolky, kroketami a zeleninovou oblohou.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...