ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

jatra od krakonoše

Ingredience:

Kančí nebo srnčí játra, 3 střední cibule, 15 deka slaniny, majoránku, sůl, pepř, koření na divočinu, jíšku, sladkou papriku, půl deci červeného vína, 1 deci vody, sádlo.


Příprava:

Játra nakrájíme na kostky a dobře propláchneme, na panvi rozpustíme 2 lžíce sádla a přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou slaninu a minutu smažíme, pak přidáme játra a z prudka restujeme, aby se játra zatáhla, přisypeme půl balíčku majoránky a lechce okořeníme pepřem, paprikou a kořením na divočinu, jedno deci vody smíchame s půl deci červeného vína a podlejeme, za občasneéo míchání dusíme do měkka, až jsou játra dostatečně měkká, tak šťávu zahustíme jíškou a osolíme podle chuti a můžeme podávat.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...