ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

rybízová bowle

Ingredience:

půl litru očištěného rybízu, 300 g cukru, 2 láhve bílého vína, láhev sodovky (někde se to také jmenuje sifon :-))), kubánský rum, led


Příprava:

Do velké skleněné nebo porcelánové mísy nasypeme rybíz, posypeme cukrem, zalijeme asi 3 dl vína a necháme zakryté uležet v chladu minimálně 3 hodiny. Pak mísu postavíme do větší nádoby s ledem, přilijeme zbylé víno, sodovku (sifon) a sklenku kubánského rumu. Promícháme a podáváme v pohárech se lžičkou.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

 
Nové vlákno
Příspěvky mohou přidávat pouze předplatitelé a členové ČMMJ.
Pro přidání příspěvku se musíte zaregistrovat nebo přihlásit.
 
   
 
 Security code (opište prosím čísla z obrázku)
Zpracování dat...