ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Mufloní plec podle MUDr. Fialy

Ingredience:

Plec z muflona, větší množství cibule, česnek, sůl, máslo, olej, 2 lžíce švestkových povidel


Příprava:

Plec očistíme a potřeme prolisovaným česnekem. Opečeme ze všech stran na rozehřátém másle s olejem, osolíme, podsypeme hrubě pokrájenou cibulí, podlijeme a v zakrytém pekáči pečeme v troubě. V průběhu pečení přeléváme výpekem. Když je maso měkké, vyjmeme ho na prkénko, do šťávy rozmícháme švestková povidla a provaříme do vystoupení tuku. Omáčku rozmixujeme ponorným mixérem nebo propasírujeme.


Doporučená příloha:

Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...