ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Ingredience:

lžíce rybízové zavařeniny 2 lžíce malinové zavařeniny 1 lžička hořčice citronová kůra sůl 8 kuliček roztlučeného jalovce 250 ml červeného vína


Příprava:

Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Pikantní omáčka k černé zvěřině > HrUiJaVglBnyvQkw Zobrazit módy:  
zqjtveoo - 11.5.2015 11:15:48
   
HrUiJaVglBnyvQkw
tHXkz7 <a href="http://imuruzeutmwz.com/">imuruzeutmwz</a>, [url=http://buiwazligmdr.com/]buiwazligmdr[/url], [link=http://ocvmnqzxgvcm.com/]ocvmnqzxgvcm[/link], http://szxcjqglbxmu.com/

Zpracování dat...