ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Pikantní omáčka k černé zvěřině

Ingredience:

lžíce rybízové zavařeniny 2 lžíce malinové zavařeniny 1 lžička hořčice citronová kůra sůl 8 kuliček roztlučeného jalovce 250 ml červeného vína


Příprava:

Všechny ingredience smícháme na a vínem doředíme v hustě tekoucí omáčku. Podáváme ke studené zvěřině.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Pikantní omáčka k černé zvěřině > WOzVltrutVlIm Zobrazit módy:  
ampicillin - 4.7.2015 0:24:13
   
WOzVltrutVlIm
<a href="http://ampicillin500mg.info/#8011">visit this link</a>, [url="http://ampicillin500mg.info/#8011"]visit this link[/url], http://ampicillin500mg.info/#8011 visit this link,

Zpracování dat...