ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

BAŽANTÍ POLÉVKA SE SÝROVÝMI OBLÁČKY

Ingredience:

kostra z vykostěného bažanta, kořenová zelenina, 1 vejce, hladká mouka, máslo, 2 lžíce strouhaného eidamu, celý pepř


Příprava:

Bažantí kostru dáme vařit v osolené vodě spolu s několika kuličkami celého pepře. Kořenovou zeleninu uvaříme zvlášť v osolené vodě a pokrájíme na libovolné tvary. Z másla a mouky zhotovíme jíšku, do které přidáme rozmíchané vajíčko se sýrem a vymícháme ve vláčnou hmotu. Z ní pak pomocí lžičky zaváříme do vroucího vývaru malé nočky.


Doporučená příloha:

Dochutíme a ozdobíme zelenými natěmi.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...