ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Z jelení , srnčí nebo jiné zvěřiny

Ingredience:

- 8oo g jelení , srnčí nebo jiné zvěřiny i s kostmi , - 1 velká cibule , - 1 plná lžíce sušených hub , - 2oo g celeru , - 1 lžíce másla , - 4 kuličky celého pepře , - 2 kuličky nového koření , - 2 kuličky jalovce , - sůl , - pažitka


Příprava:

- pažitka Dobře opláchnuté maso vložíme do hrnce , zalijeme studenou vodou a hned také přidáme oloupanou a rozpůlenou cibuli , sušené houby a koření . Osolíme a vaříme . Mezitím na másle osmažíme pečlivě očištěný a nahrubo nastrouhaný celer . Zalijeme menším množstvím vývaru a povaříme domměka . Měkké maso pak z vývaru vyjmeme a necháme vychladnout . Vývar procedíme k povařenému celeru a do vroucího vložíme rozklepnuté a rozšlehané vejce . Za stálého míchání ho necháme v polévce srazit . Polévku dochutíme nadrobno nakrájenou pažitkou .


Doporučená příloha:

Chléb :)

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...