ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Myslivecká kuchařka

Podzimní dezert

Ingredience:

500 g jedlých kaštanů, 200 ml mléka, 100 g krupicového cukru, 1 vanilkový cukr, 2 lžíce rumu, pikantní kompot (lesní plody, jeřabiny), šlehačka


Příprava:

Do kříže naříznuté kaštany povaříme asi 10 minut ve vodě, poté vyjmeme a ještě teplé oloupeme. Mléko svaříme s vanilkovým cukrem, přidáme cukr, kaštany a vaříme, až jsou kaštany měkké (asi 30 minut). Uvařenou směs rozmixujeme a dochutíme rumem. Z kaštanové směsi tvarujeme noky, doplníme šlehačkou zdobenou pikantním kompotem.


Doporučená příloha:

Dobrá káva

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...