Myslivecká kuchařka

Bavorovské srnčí špalíčky

Ingredience:

8 plátků ze srnčí kýty, 4 stroužky česneku, 4 cibule, 8 plátků anglické slaniny, máslo, mletý pepř, sůl


Příprava:

Plátky masa naklepeme, potřeme prolisovaným česnekem, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na silnější kolečka. Na každý plátek masa položíme plátek slaniny, kolečko cibule, maso přehneme a spíchneme párátkem nebo omotáme bílou režnou nití. Zbytek cibule zesklovatíme na másle, špalíčky na ní opečeme z obou stran, podlijeme a dusíme doměkka.


Doporučená příloha:

Podáváme s vařeným bramborem.

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...