Myslivecká kuchařka

Srnčí hřbet s hruškami

Ingredience:

600 g srnčího hřbetu, 60 g másla, 1 dl červeného vína, sladká paprika, worcester, tymián,200 g brusinkové zavařeniny, 4 hrušky.


Příprava:

Srnčí maso z hřbetu zbavíme kostí a blan, posypeme sladkou paprikou a pokapeme worcesterem. Potom je potřeme máslem, vložíme do trouby a necháme necelou hodinu péci. Přitom je podléváme horkou vodou a .ke konci červeným vínem. Maso vybereme na mísu, šťávu smícháme s brusinkami a dáme do omáčníku. To jsme ale už podusili hrušky, které rozřízneme, ozdobíme brusinkami a jimi srnčí obložíme.


Doporučená příloha:

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...