Myslivecká kuchařka

Srnčí kořínek na tymiánu

Ingredience:

Srnčí kořínek, 2 cibule, 2 lžíce sádla, 2 snítky tymiánu, celý pepř, nové koření, bobkový list, 100 ml smetany, 1 lžíce hladké mouky, sůl


Příprava:

Ledvinky odblaníme, nakrájíme a důkladně vymáčíme ve studené vodě. Srdíčko a játra pokrájíme každé zvlášť. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle a zaprášíme lžičkou sladké papriky. Přidáme srdíčko a scezené ledvinky a orestujeme. Osolíme, opepříme, přidáme koření, podlijeme vodou a dusíme. Pokrájená játra propláchneme vodou a přidáme k částečně měkkému masu. Ve smetaně rozmícháme lžíci hladké mouky, vmícháme k masu a provaříme.


Doporučená příloha:

***

Sdílet recept: Přidat k Twitter Přidat k Facebook
 

Diskuzní fórum

Zpracování dat...